Loading...

Fra Tårnby Games 2015. (Michael Hyllested)

Tårnby & Herning Games

858 deltagere tilmeldt årets Tårnby Games

05. maj 2017 · Jeppe Weinreich

Med over 2100 starter markerer weekendens Tårnby Games igen i år sig som et af de største stævner herhjemme. Også i det jyske, hvor Herning Games afvikles lørdag, bliver der taget hul på en ny sæson.

Mens sidste weekends sæsonåbning i Glostrup var en kølig omgang, ser det langt bedre ud denne weekend, hvor der for alvor tages hul på en ny sæson. De 858 deltagere ved Tårnby Games kan således se frem til flot vejr over de to dage, som det traditionsrige stævner varer.

De mange atleter repræsenterer 55 klubber - heraf 14 svenske samt færøske Bragdid, som med 88 starter på imponerende vis er største udenlandske klub. De yngste deltagere er født i 2013 (!), mens seniorernes kastedisciplioner er fint besat med flere danske mestre til start.

Søndag er der vanen tro 300 meter, hvor flere af vore bedste sprintere laver en første formtest. Hos kvinderne finder man bl.a. Anne Sofie Kirkegaard (Sparta), som ved stævnet i fjor satte (uofficiel) dansk rekord med 38,55 sek. Med er også den danske mester på 60 meter, Mathilde U. Kramer (FIF).

Udvalgte "Challenge Øvelse" er i år kvindernes højdespring samt herrernes 100 meter. Det betyder, at arrangørerne her har udsat pengepræmier på hhv. 1500-1000-500 kr. til top-3.

Tårnby Games markerer også debuten for et nyt resultatsystem. Steen Madsen - manden bag Mars - har efter 20 år sagt farvel til systemet og tager i weekenden hul på en helt ny version kaldet iMars. Startlister og live-resultater vil dermed være tilgængelig på den nye side www.imars.dk

Herning Games
Også ved lørdagens Herning Games er den "skæve" 300 meter-distance på programmet, og med i alt 50 deltagere i alderen 12 år til 60+ er den ligeledes populær.

På 100 meter er der årets første start til Louise Østergaard (Randers Freja), der skal forsøge at følge op på en flot vintersæson, hvor det blev til DM-sølv på 60 meter.

Stævnet i Herning begynder kl. 11.00 og slutter ved 18-tiden.

Startlister, tidsskema m.m.

© Copyright Dansk Atletik Forbund