Loading...

Skole OL

Joey Moe optræder til Skole OL-atletikfinalen i Aarhus 13.-16. juni!

17. maj 2017 · Henriette Leth Nielsen

Der er udsigt til et gigantisk festfyrværkeri af en Skole OL-atletikfinale, når Ceres Park i Aarhus danner ramme om kulminationen på dette års Skole OL-atletik.

Den dansk-hawaiianske pop og R&B-sanger Joey Moe optræder på Ceres Park Stadion for de i alt 10.000 børn, der har kvalificeret sig til årets Skole OL-atletikfinale. Tirsdag gælder det 4. klasser fra hele landet, onsdag er det 5. klassernes tur, torsdag 6. klasserne og fredag slutter 7. klasserne årets Skole OL-atletikfinale af.

Joey Moe har siden sin debut i 2006 gennemgået en musikalsk udvikling, og har som en af Danmarks største popstjerner høstet ikke mindre end 37 guld- og platinplader takket være landeplager som bl.a. "Yo-Yo", Million" og "Klar På Mig Nu" samt "Hvis Det Ik' Skal Være Os". 

Det seneste album med titlen "Joey" har været til at føle på, da det nu tre år i træk har ligget blandt de mest 100 solgte i Danmark. 

Med nye træffere som "Smukkest På En Søndag" (der med 13 millioner streams på Spotify er hans største hit til dato), "Eneste" samt seneste single "Udenpå Indeni", har Joey Moe allerede varmet godt op for sit 7. album, der udkommer i 2017.

Læs mere om Skole OL HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund