Loading...

EMACS 2017

Er du tilmeldt EM Masters i Aarhus? Deadline er nu på søndag...

13. juni 2017 · Jeppe Weinreich

Sommerens helt store event herhjemme åbner den 27. juli. Eneste krav for at deltage er, at man er fyldt 35 år, når konkurrencerne går i gang.

Det har været en anelse sløvt med tilmeldingen til EMACS 2017, men med den absolutte deadline i sigte (18/6) er der for alvor kommet fart på. Tilmeldingerne strømmer ind fra udlandet, men også vore egne masters-atleter melder sig nu for alvor på banen.

"Der er virkelig sket noget den seneste tid, men hvis vi skal slå rekorden fra 2004 på 375 danske deltagere, så er det nu, folk derude skal beslutte sig. Vi håber virkelig, at alle masters i dansk atletik vil være at finde på startlisten – uanset niveau," lyder det fra projektleder for den store event, Mikkel Larsen, der understreger, at der ingen kvalifikationskrav er. Bare man er 35 år - eller helt præcist: født før den 27. juli 1982.

"Vi glæder os til at se alle på startlisten – og vi opfordrer folk til at dele budskabet med deres træningskammerater eller andre, som måske kunne være interesseret i at deltage."

Deadline for tilmelding er nu på søndag (18/6). Læs mere HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund