Loading...

EMACS 2017

Succesen er i hus, men: Kom nu, danske masters...

19. juni 2017 · Jeppe Weinreich

Det er gået rigtig stærkt med tilmeldingen til EM Masters de seneste dage. 3750 deltagere er tallet oppe på nu, men den hjemlige delegation må gerne blive større. Deadline var egentlig i går søndag, men den er rykket til fredag.

3750 deltagere. Det imponerende tal var facit søndag, da fristen for tilmelding til EMACS 2017 i Aarhus udløb. Arrangørerne havde et ambitiøst mål om 4000, og dermed er man meget tæt på at være i mål.

"Vi har ekstraordinært forlænget tilmeldingsfristen til og med fredag d. 23. juni. Herefter er der INGEN mulighed for eftertilmelding," fortæller projektleder Mikkel Larsen, der sender et kraftigt budskab til alle danske masters om at tilmelde sig.

"330 danske masters har tilmeldt sig, og det er altså blot 8 pct. af den samlede tilmelding. I betragtning af, at det foregår på hjemmebane, synes vi det burde være større. Måske er nogen skræmt af, at det er et EM, men det handler altså bare om at være med og have nogle fornøjelige dage i selskab med atleter fra hele Europa."

Tyskland er ikke uventet største nation med 750 deltagere, mens Storbritannien følger efter med 400.

"Hvis vi i de sidste dage kan få bare 100 flere tilmeldinger og nå op på 3850, vil det være det bedst besøgte mesterskab siden 2002," slutter Mikkel Larsen.

Læs mere på EMACS hjemmeside, hvor der er tilmelding HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund