Loading...

Sara foran verdensranglistens nr. 2, Shamier Litttle (tv), der blot blev nr. 6. (DECA Text&Bild)

Diamond League

Sara Slott tilbage på toppen: 54,49s og en 4. plads

07. juli 2017 · Jeppe Weinreich

Efter fire ugers konkurrencepause vendte Sara Slott Petersen torsdag stærkt tilbage med en 4. plads ved Diamond League-stævnet i Lausanne.

For mindre end to uger siden var hun ikke i stand til at løbe ved landskampen. Torsdag var Sara Slott Petersen så tilbage på højt niveau med en 4. plads ved Diamond League i Lausanne. Hendes tid 54,49 sek. er bare 0,14s fra sæsonbedste og karrierens 9. hurtigste.

Lige før den næstsidste hæk lå hun sensationelt forrest, inden Ashley Spencer rykkede frem og tog sejren i 53,90 sek.På de sidste meter måtte den danske europamester se sig overhalet af både schweizeren Léa Sprunger og briten Eilidh Doyle.

Hurtigt udlæg
"Planen var at lægge lidt hurtigere ud end normalt, og det lykkedes godt nok, men jeg mangler lige den sidste procent til sidst. Det er dog meget positivt, at jeg med så lidt træning på det seneste kan løbe så stærkt, selvom jeg havde håbet at løbe stærkere end i Rom. Og så er det selvfølgelig irriterende at blive slået af både Doyle og Sprunger," lød det fra Sara, der efter få meter kunne se den olympiske mester Dalilah Mohammed stoppe op, tilsyneladende småskadet.

"På forhånd havde jeg sagt til mig selv, at jeg skulle løbe mit eget løb og ikke koncentrere mig om de andre. Det lykkedes desværre ikke helt, og jeg kommer til at tage et ekstra skridt før den ottende hæk, men det er fint at være tilbage. Jeg skal lige finde de sidste ting frem."

London søndag
Allerede søndag (kl. 12.25) løber Sara igen ved Diamond League. Det sker på det olympiske stadion i London, som også danner ramme om VM i august. - se den foreløbige startliste

 400res

Alle resultater

© Copyright Dansk Atletik Forbund