Loading...

Screenshot fra det tætte opløb. Bare 0,31s mellem nr. 3 og 8.

Diamond League

Sara efter 8. plads: Der var udsolgt i dag

09. juli 2017 · Jeppe Weinreich

Efter en flot 4. plads torsdag i Lausanne måtte Sara Slott Petersens søndag i London indtage den for hende meget sjældne 8. plads med tiden 55,04 sek. I det tætte opløb var der dog ikke langt op til nr. 3.

"Der var udsolgt i dag. Allerede under opvarmningen kunne jeg mærke, at mine ben var flade. Jeg prøvede at få gang i dem undervejs, men det lykkedes ikke rigtig. Jeg ramte en off-day i dag, og sådan er det jo desværre nogle gange," lød det fra en ærlig Sara Slott Petersen, efter at hun søndag i London kom i mål som nr. otte ud af ni løbere på 400 meter hæk. Allerede fra start stod det klart, at Sara ikke "havde benene", og efter de første par hække havde hun allerede tabt nogle meter i forhold til sine nærmeste konkurrenter.

Selvom en 8. plads er meget lidt prangende for en OL-sølvvinder, så var der tale om et tæt opløb, hvor hun bare var 0,05s fra den olympiske mester, Dalilah Mohammad, der kom ind på en 6. plads. Blot 0,31 sek. var der op til 3. pladsen. Janieve Russell (JAM), der også vandt Diamond League i Rom, tog sejren i suveræn stil med 54,02 sek.

400 meter hæk talte ikke med Diamond League denne gang. Det gør den til gengæld på næste søndag, hvor Sara er på banen igen i Rabat, Marokko.

400res (1)

Alle resultater

© Copyright Dansk Atletik Forbund