Loading...

Fra DMU på Østerbro i 2016.(Michael Hyllested)

DMU - Hvidovre 26.-27. august 2017

Live-streaming fra hele DMU

22. august 2017 · Jeppe Weinreich

Der er lagt op til den hidtil bedste dækning af et DMU, når konkurrencerne begynder førstkommende lørdag. Et væld af spændende dueller venter, og specielt 100-meter-finalen hos de ældste drenge er imødeset.

Da Hvidovre så sent som i 2015 var vært for DMU, kunne det følges via live-streaming. Dengang var den tekniske side af sagen stadig i sin spæde opstart, men meget er sket siden, og der er dermed lagt op den bedste dækning af et DMU nogensinde.

"Det skulle gerne blive tydeligt, at der er sket væsentlige forbedringer siden sidst," lyder det fra Michael Bruun Jensen. Sportschefen i Hvidovre AM ser selvsagt også frem til det rent sportslige.

"Der er flere spændende opgør på højt niveau i vente. Så det ser fint ud, selvom vi desværre har oplevet en lille tilbagegang i antallet af deltagere i den yngste klasse, så alle felterne ikke er fyldt helt ud."

Arrangørklubbens store profil Kristoffer Hari er tilmeldt både 100 og 200 meter, og med de to andre sprintere fra EM-U23 - Kojo Musah (Vejle IF) og Frederik Schou-Nielsen (Sparta) - til start bliver der næsten tale om en generalprøve forud for Store DM weekenden efter.

Det renoverede atletikanlæg med otte rundbaner blev officielt indviet ved Nordic 10000m Challenge i maj, men med DMU bliver der tale om det første mesterskab, hvor hele stadion bliver taget i brug.

DMU - Hvidovre, d. 26.-27. august 2017

© Copyright Dansk Atletik Forbund