Loading...

Som det ses på billedet førte Sara over den 9. hæk. (screenshot)

Diamond League

Sara tilbage på toppen: Nr. 2 i Zürich

24. august 2017 · Jeppe Weinreich

Efter et par sløje løb viste Sara Slott torsdag atter sin klasse, da hun for tredje år i træk blev nr. 2 ved Weltklasse i Zürich.

Bedømt ud fra det seneste løb i Birmingham var der ikke de største forventninger forud for Sara Slotts start i Zürich. Men al skepsis blev gjort til skamme: Europamesteren løb overbevisende og førte over favoritten Hejnová efter den næstsidste hæk. Lidt trippen før den sidste hæk kostede måske sejren, men alt i alt var der kun grund til glæde med 2. pladsen i 54,35 sek. - bare 0,22 sek. fra den tjekkiske rivalinde. Det var samtidig en tangering af hendes sæsonbedste, sat i Rom den 8. juni.

"Det var dejligt, at det fungerede i dag. Jeg havde igen følelsen af at kende mig selv. I de andre løb i år har jeg ikke været mig selv," lød det efter løbet fra Sara, der virkede som forvandlet i forhold til sidste søndag.

zurich

"I Birmingham sad det dybt i mig, at jeg ikke måtte gentage fejlen fra VM. Så jeg havde kun fokus på skridtlængden og løb alt for langsomt hen til den første hæk. Det ødelagde tingene. I dag var der fokus på både skridtlængde og fart, og det lykkedes. Jeg er rigtig glad for, at jeg løb de første syv hække som håbet. At jeg tager et skridt for meget på den sidste hæk, ja det er bare "klassisk" af mig, men det sker, når man ikke helt stoler på sin skridtlængde," slutter Sara, der nu ser frem til en god sæsonafslutning i Bruxelles på næste fredag (1/9), hvor der er ekstra mange penge i præmiepuljen.

© Copyright Dansk Atletik Forbund