Loading...

(arkivfoto: Michael Hyllested)

Elite & Talent

En ny sæson i talentudviklingen står for døren

13. september 2017 · Jeppe Weinreich

Onsdag blev der sendt invitationer ud til alle de talenter, som er inviteret til at deltage i DAFs talentudvikling (ATK TC Decentrale Talentudviklingsprogram).

Et stort antal klubformænd skulle i dag have modtaget en mail. Afsenderen er ATK TC Decentrale Talentudviklingsprogram, og det er den nye, rette titel for DAFs decentrale talentudvikling. I mailen er der en liste med navne over de talenter i den pågældende klub, som er inviteret til at deltage i programmet. I alt er 61 klubber (heraf seks nye) en del af programmet, og af disse har 51 nogle talenter i medlemsskaren, som er inviteret.

En væsentlig ændring i forhold til i fjor er, at talentcentrene i Ballerup og Helsingør (Nordsjælland/København) nu er slået sammen og rettelig hedder ATK Talentcenter Sjælland. Der er dog fortsat en centerleder hvert sted, men disciplinprogrammet er fordelt på de to steder, så sprint/hæk, spring og mangekamp  foregår i ATK TC Nordsjælland/København, mens kast og mellem/lang er placeret i ATK TC Ballerup.

Mere information her, hvor man også kan se bruttolisterne på aktive tilknyttet centrene.


 

© Copyright Dansk Atletik Forbund