Loading...

Fra den hjemlige holdfinale sidste år, hvor Sparta sikrede sig pladserne i Europa Cup'en. (Michael Hyllested)

Europa Cup

Kan Spartas piger score hattrick?

14. september 2017 · Jeppe Weinreich

Efter sølv i '15 og bronze i '16 har Spartas piger noget at leve op til, når årets Europas Cup skydes i gang lørdag i Tjekkiet.

I fjor sikrede Spartas drenge i Portugal sig oprykning til A-gruppen i Europa Cup'en for U20-hold. Dermed kan de i dag fredag rejse med klubbens piger til Europa Cup i tjekkiske Brno. Pigeholdet leverede for to år siden en stor overraskelse ved at vinde sølv, men viste med bronzen sidste år, at det ikke var nogen tilfældighed. Istanbul-klubben Fenerbache er favorit til at vinde for fjerde år i træk hos pigerne.

I forhold til de to seneste år må Sparta undvære pointslugeren Anne Sofie Kirkegaard, der er flyttet til Texas på et scholarshp, mens Emma Beiter Bomme har været ude hele sæsonen. Der er dog andre profiler på holdet, bl.a. Anna Mark Helwigh, som løber 800 og 1500 meter. Det samme gør sig gældende hos drengene, hvor Andreas Lindgreen løber 3000 meter, mens William Devantier er med på både 800 og 1500 meter.

Matchen afvikles lørdag fra 9.20 til 18.30, og det vil være muligt at følge med via streaming på arrangørernes hjemmeside.

European Champions Club Cup U20 - Brno (CZE) 16. september 2017
Hjemmeside

Ecup

© Copyright Dansk Atletik Forbund