Loading...

Arrangørkonference 2017

Boost dit løb og dine kompetencer som arrangør

17. oktober 2017 · _

Kære Arrangør! Lørdag den 18. november 2017 afholder vi i Odense Arrangørkonference for vores foreninger, der arrangerer motionsløb. Omkring 60 arrangører er allerede tilmeldt. DU kan nå det endnu....

HIGHLIGHTS på programmet:

  • Video er sindssygt effektivt i markedsføringen af motionsløb. Du får inspiration til, hvordan du let kommer i gang med at promovere jeres løb med video på de sociale medier. 
  • Hvad skal der til at få flere deltagere? Fire forskellige arrangører fortæller, hvad de har gjort for at øge antallet af deltagere til deres løb.
  • Få styr på det med småt! Har du styr på, hvordan du som arrangør er forsikret? Er du inde i reglerne for skat- og moms? Persondata. Hvad må du bruge, og hvornår skal du indhente samtykke? På konferencen får du styr på de kedelige detaljer.
  •  Det digitale løb. Skal du satse på nye digitale løsninger for at få deltagerne til at komme? 
  • Den stærke engelske cross country kultur - Hvad kan vi lære af den? Ian Byett fra English Cross Country Association er fløjet ind fra England. Han kommer med sit bud på, hvordan du som arrangør kan udvikle dit crossløb og få flere deltagere.


Se mere om konferencen HER

Tilmeld dig HER


Med venlig hilsen
Dansk Atletik Forbund & DGI

© Copyright Dansk Atletik Forbund