Loading...

Make Sport Happen

Make Athletics Happen vender tilbage i udvidet form

18. oktober 2017 · Jeppe Weinreich

DAF søsatte for et par år siden en unik lederuddannelse med fokus på eventarbejde. I samarbejde med DIF udvides den nu til at omfatte andre sportsgrene end atletik - og hedder derfor Make Sport Happen. Det første kursus afholdes til januar.

Teambuilding, idéudvikling, projektplanlægning, presse & sponsorer. De nævnte ting er blot nogle af mange spændende områder, som lederuddannelsen Make Sport Happen omfatter. Kurset blev oprindeligt søsat af DAF, men nu er det i samarbejde med DIF udvidet til at omfatte flere sportsgrene og hedder derfor Make Sport Happen. 

Konceptet er det samme som før: En lederuddannelse for unge mellem 15 og 25 år og med fokus på eventarbejde. Kursets målsætning er at give deltagerne "tryghed, mod og kompetencer til at påtage sig et lederansvar og få praktisk erfaring med projektafvikling". 

Den praktiske gennemførelse varetages af Dansk Atletik Forbund i samarbejde med DIF. Kurset afholdes i Odense over tre weekender med start den 12. januar. Sidste tilmeldingsfrist er den 1. december. Læs mere HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund