Loading...

DAF Awards

Abdi vinder prisen som Årets Atlet

30. oktober 2017 · Jeppe Weinreich

Opløbet var tæt mellem Sara Slott Petersen og Abdi Hakin Ulad, da prisen som Årets Atlet skulle finde en modtager.

Den fornemme 13. plads i maratonløbet ved sommerens VM i Atletik var en kraftpræstation af Abdi Hakin Ulad – og den gav behørig omtale i august. Lørdag aften affødte den endnu mere hæder, da hovedpersonen blev kåret som Årets Atlet. Det skete i forbindelse med Atletikkens Årsfest på Fænø-Sund, hvor prisen var den sidste af de i alt otte DAF Awards, som skulle uddeles.

Abdi – der ankom direkte fra Cross Nationals i Roskilde – fik overrakt prisen af DAF-formand Karsten Munkvad, mens en anden nomineret, Ole Hesselbjerg, modtog blomster. Sara Slott Petersen kunne ikke være til stede.

Der var ingen takketale, men Abdi sendte efterfølgende en hilsen på Facebook:
”Af hjertet tak til alle jer der stemte på mig, det sætter jeg stor pris på”.

Heidi Whitehead er Årets Træner
Hvis Ole Hesselbjerg måtte nøjes med blomster, kunne han til gengæld glæde sig over at se sin træner Heidi Whitehead (tidl. Jensen) vinde prisen som ”Årets Træner”.

Årets forening blev HI Skanderborg Atletik, der for få år siden endnu ikke var ”født”. I fjor gik prisen til Aarhus 1900, der ved den lejlighed hentede hele fire priser. I år måtte Aarhus-klubben nøjes med én, nemlig prisen for ”Årets Event”, som de fik for afholdelsen af EMACS.

Stemmerne i forbindelse med ”Årets Leder” måtte fintælles, inden Kirsten Onsberg fra Hvide Sande KFUM kunne modtage den i selskab med de to andre nominerede, Niels-Chr. Bendixen og Jørgen Hein.

”Årets Ungdomsudøver” gik til den 17-årige 800-meter-løber Mia Helene Mørck (Bagsværd AC), mens medaljeslugeren fra førnævnte EMACS, Anne K. Jensen fra Aalborg AM, modtog prisen som ”Årets Master”.

Bagsværd AC fik som eneste forening mere end én DAF Award. Prisen til ”Årets Unge Leder” gik nemlig til Erik Kold.

Daf awards

 

  • Årets Atlet: Abdi Hakin Ulad, Hvidovre AM
  • Årets Forening: Hi Skanderborg Atletik
  • Årets Leder: Kirsten Onsberg, Hvide Sande 
  • Årets Ungdomsatlet: Mia Helene Mørck, BAC
  • Årets Master: Anne K. Jensen, Aalborg AM
  • Årets Træner: Heidi Whitehead, Sparta AM
  • Årets Event: EMACS, Aarhus 1900
  • Årets Unge Leder: Erik Kold, Bagsværd AC

 

 

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund