Loading...

Jobopslag

SoMe - praktikant til Dansk Atletik Forbund

22. november 2017 · Henriette Leth Nielsen

Hvis du er vild med at sprede glæde, energi og i det hele taget fortælle gode historier, så læserne, lytterne og seerne brænder for selv at være med – så læs endelig videre.

I Dansk Atletik Forbund arbejder vi med Skole OL, store løbeevents i verdensklasse, OL-talentudvikling, løbetræning rundt i hele landet og rigtig meget andet, der har med løb og atletik at gøre. Vores dagligdag bugner af flotte billeder og gode historier. Og dem vil vi rigtig gerne bruge til at inspirere endnu flere til at få øjnene op for det, vi brænder for.

Er det dig, der kan hjælpe os med at fortælle disse historier?

Vi søger en initiativrig og udadvendt fuldtidspraktikant til DAF-kontoret. Du skal medvirke til at kommunikere om vores projekter til mange forskellige målgrupper.

Har du selv en baggrund som idrætsudøver, vil det være en fordel i jobbet – men det er ikke en nødvendighed. Det vigtigste er, at du kan sige ja til følgende:

  • Du er kommunikationsstuderende
  • Du har en solid erfaring i kommunikation på sociale medier (primært Facebook, Instagram, Snapchat og twitter)
  • Du har en evne til at se de gode historier – og fortælle dem, så folk lytter
  • Du arbejder selvstændigt og har gå-på-mod
  • Du er villig til at afprøve dine talenter på en arbejdsplads med massevis af superspændende projekter

 

Praktikperioden er fra 1. februar 2018 til 30. juni 2018. Praktikopholdet er lønnet svarende til SU.

Hermed lidt info om nogle af Dansk Atletik Forbunds mange projekter:

Skole OL: OL i børnehøjde for elever i 4. – 7. klasse bygget op omkring klassekonkurrencer, venskab, samarbejde og fairplay. Skole OL samler hvert år titusindvis af topmotiverede skoleelever.

Royal Run: DAF arrangerer sammen med DIF, DGI, TV 2 og Kongehuset en landsdækkende løbeevent i Danmarks fem største byer i anledning af Kronprinsens 50 års fødselsdag næste år.

VM Cross 2019: DAF arrangerer verdensmesterskab i crossløb (løb i terræn) i området ved Moesgaard Museum i Aarhus 30. marts 2019. Vi er i fuld gang med udvikling af denne event.

CPH Half: DAF arrangerer sammen med Sparta det årligt tilbagevendende verdensklasseløb, der allerede i sit tredje år (2017) blev tildelt fornemt guldlabel fra Det Internationale Atletikforbund.

GoRun: Ugentlige gang- og løbeevents i hele landet som motiverer især mange ikke-løbevante til at komme i gang med at motionere.

Bevæg dig for livet - Løb: DAFs klubber arrangerer sammen med DGI i regi af Bevæg dig for livet – Løb fortræning til store events, løbetræning, kvalitetssikring af motionsløb og mange andre motionsmotiverende aktiviteter.

Dansk Atletik Forbund er det nationale forbund for atletik, gang og motionsløb. Vi holder til i Idrættens Hus i Brøndby og er et af DIFs specialforbund. Vi er 19 medarbejdere på DAF-kontoret. Læs mere om DAF her.

Har du spørgsmål til stillingen som praktikant, er du velkommen til at kontakte os:

  • Skole OL projektchef Torben Dan Pedersen: 20 49 64 41 / torben@skoleol.dk
  • Kommunikationschef Dansk Atletik Forbund Henriette Leth Nielsen 20 15 22 20 / henriette@dansk-atletik.dk

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 1. december 2017. Send din ansøgning til torben@skoleol.dk

© Copyright Dansk Atletik Forbund