Loading...

Arrangørkonference 2017

Stor succes for årets Arrangørkonference

23. november 2017 · Jeppe Weinreich

Godt 100 løbsarrangører havde taget turen til Odense sidste lørdag, hvor der på årets Arrangørkonference var masser af inspiration at hente.

En rekordstor flok af løbsarrangører kunne lørdag aften vende hjem fra Odense med frisk inspiration i bagagen. Årets Arrangørkonference var spækket med interessante oplæg, og som noget nyt var der forskellige ”spor” i programmet, så deltagerne kunne selv sammensætte deres program.

Praktiske tips til effektive kampagner og den rette eksponering på de sociale medier var ét af mange vigtige punkter. Et andet handlede om frivillighedskulturen; hvordan styrker man den og gør de frivillige bevidste om at være værter/ambassadører på den rette måde? At møde deltagerne i øjenhøjde, var i den forbindelse et vigtig vinkel.

Søren Rasmussen
Trailløbs-ekspert Søren Rasmussen gik ikke ned på udstyret i sit oplæg. Se flere fotos HER.

Vanen tro var der god feedback fra deltagerne i den efterfølgende evaluering. Én skrev:

”Jeg fik ret meget med mig hjem... Ofte plejer konferencer at være gode, men hvad man lige skal tage med hjem er svært at sige... På denne har jeg fået meget :-)”

Nogenlunde samme positive tendens lød fra en anden:

"Det er inspirerende og givende at møde andre arrangører. Det er en hyggelig dag, en afslappet atmosfære i gode omgivelser. Det er aktuelle temaer / oplæg og der er tid til at vende tankerne med de øvrige deltagere Tak for en god dag."


Præsentationerne fra årets arrangørkonference kan ses HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund