Loading...

Uddannelse

Ungdomstrænerkurserne 1 og 2 bytter plads!

07. december 2017 · Katja Salivaara

Grundet et manglende kursussted er Ungdomstrænerkursus 2 blevet udskudt. Til gengæld datoen for det første Ungdomstrænerkursus 1 nu fast. Samtidig efterlyses der værtsklubber for børnetrænerkurserne.

Ungdomstrænerkursus 2 har længe ventet sin tur på kursusprogrammet. Egentlig var det planen at starte med kurset nu til efteråret 2017, men da det ikke var muligt at finde passende kursussteder, var vi tvunget til at udskyde det igen. Vi bliver ved med at prøve, og starter med Ungdomstrænerkursus 1 imens. Den første kursussamling finder sted den 10.-11. februar i Aarhus, mens andre datoer snarest vil blive bekræftet. Der er åbnet for tilmelding den 15. december. Se foreløbige datoer og læs mere om kurset HER.

Vi leder efter værtklubber for børnetrænerkurser
DK kortHar du brug for at få uddannet nye trænere i din klub? Så er børnetrænerkursus et godt sted at begynde! Vi arrangerer mindst fire børnetrænerkurser hvert år (to om foråret, to om efteråret), og har brug for værtsklubber der kan hjælpe med blandt andet at få booket kursusfaciliteter. Til foråret har vi allerede en vært i Jylland (kan du gætte på kortet, hvem det bliver?), og vil gerne høre fra andre steder af landet også.

Derudover søger vi pilotklubber for videreuddannelse af børnetrænere, der allerede har taget basiskurset.

Kontakt Katja Salivaara (katja@dansk-atletik.dk) for at høre mere om begge kurser.    

© Copyright Dansk Atletik Forbund