Loading...

Nyt fra DIF

Tre i spil om Fidusbamsen – og Laura er stadig med!

12. december 2017 · Jeppe Weinreich

Feltet på ti nominerede til Årets Holdkammerat blev mandag skåret ned til tre, og Laura Haslund-Christensen fra FIF er blandt de tre. Dermed kan hun se frem til at komme op på scenen ved sportsgallaen ”Sport 2017” i Herning i starten af det nye år.

Først var der 206, så var der ti – og nu er der kun tre tilbage. Mon ikke der er nogle holdkammerater i FIF, som krydser fingre frem mod DIF og DR’s store gallashow i Boxen i Herning d. 6. januar? Skulle 16-årige Laura Haslund-Christensen ende med at vinde Fidusbamsen 2017, udløser det nemlig 100.000 kr., som er øremærket til en tur sammen med holdkammeraterne.

Laura er blevet indstillet af netop sine holdkammerater. Én af dem begrunder indstillingen på træningsgruppens vegne således:

”Laura er en supersød holdkammerat, der altid kommer med en bombe af humør til træning. Hun spørger altid, om alle har haft en god dag og samler holdet med forskellige sjove håndtryk og dårlige jokes. Hun får atletik til at føles som en holdsport frem for en individuel sport.”

Fidusbamsen
Laura Haslund-Christensen til højre. Hendes to konkurrenter kommer fra hhv. håndbold og amerikansk fodbold.

Trænes af Danmarks hurtigste kvinde
Laura, der samtidig er en dygtig sprinter, bliver såmænd trænet af Danmarks hurtigste kvindelige 100-meter-løber, Mathilde U. Kramer.

”Som træner kan jeg kun være enig i det, de skriver. Laura er en rigtig sød og dygtig pige. Hun er den, der kommer hver gang og som synes træningen er fed, uanset hvad der er på programmet - og ellers er hun bare altid glad og spreder godt humør,” lyder det fra træneren.

Konsulent i DIF og medlem af dommerkomitéen, Helle Carlsen, udtaler i en pressemeddelelse:

"De danske idrætsforeninger er fyldt med gode og engagerede holdkammerater, der alle er med til at skabe et godt ungdomsmiljø i klubberne. De tre finalister, vi har valgt, er alle fremragende rollemodeller og gode repræsentanter for holdånd og kammeratskab i foreningslivet. Vi glæder os til at fejre de unge mennesker ved Sport 2017 i Herning.”

De to andre, som Laura er oppe imod er:
Sofie Cassøe, Sabro IF, (håndbold)
Mikkel Madsen, Sønderborg Sergeants (amerikansk fodbold)

© Copyright Dansk Atletik Forbund