Loading...

Uddannelse

Bliv ungdomstræner! Tilmeld dig forårets kurser nu // Søges: Værtsklubber for børnetrænerkursus

20. december 2017 · Katja Salivaara

I februar-april afholdes Ungdomstrænerkursus 1 i tre forskellige byer. Et børnetrænerkursus afholdes ligeledes i Haderslev til foråret, men flere værtsklubber efterlyses.

Ungdomstrænerkursus 1/foråret 2018

Er du træner for børn og unge mellem 10 og 13 år? Er du i stand til at træne dine atleter i alle disciplingrupper (sprint/hæk, spring og kast), eller har du brug for lidt mere viden om fx stangspring eller diskoskast? Så kan Ungdomstrænerkursus 1 være det rigtige kursus til dig!

Kurset bliver afholdt som følger:
10.-11.2. / 17.-18.3. / 21.-22.4.
Aarhus – Hvidovre – København

Kurset koster 3.000 kr./person inkl. undervisning, kursusmateriale i elektronisk form og forplejning.  Tilmelding er åben indtil den 29. januar på Atletik & Motion-portalen.  Der er plads til 30 kursister på kurset, og vi skal have mindst 20 tilmeldinger, for at kurset kan blive afholdt. Kurset forudsætter aktiv (fysisk) deltagelse i alle tre weekender og egne studier mellem kursussamlinger.

Vi leder efter værtsklubber for basis- og videreuddannelse af børnetrænere

Har du brug for at få uddannet nye trænere i din klub? Så er børnetrænerkurset et godt sted at starte! Vi arrangerer mindst fire børnetrænerkurser hvert år (to om foråret, to om efteråret), og har brug for værtsklubber, der kan hjælpe med blandt andet at få booket kursusfaciliteter. Til foråret er der allerede booket et kursus til Haderslev, som alle kan tilmelde sig. Men vi vil gerne høre fra andre steder i landet også.

Eller er der mange børnetrænere i din klub i forvejen? Så er der måske tid til videreuddannelse! Vi søger pilotklubber for et specielt videreuddannelse af børnetrænere, der allerede har taget basiskurset. Kontakt Katja Salivaara (katja@dansk-atletik.dk) for at høre mere om begge kurser.    

© Copyright Dansk Atletik Forbund