Loading...

(foto: Jesper Breum Eriksen)

Mangekamp

Mangekæmpere fyldte Sparta-Hallen op

11. januar 2018 · Jeppe Weinreich

Et imponerende stort fremmøde ved sidste søndags 4-kamp bekræftede igen, at der er grøde i det hjemlige mangekampsmiljø.

Normalt syner deltagerfeltet i en hjemlig mangekamp ikke af meget. Men der er nye tider på vej, og det blev med al tydelighed bekræftet sidste søndag. Her deltog der nemlig 43 atleter i en 4-kamp, som Sparta havde arrangeret i klubbens lille, men hyggelige hal. Mangekæmpernes sammenhold er velkendt; nok er man konkurrenter, men man bakker hinanden op, og stemningen var følgelig i top.

Grundet hallens beskaffenhed kunne de ikke slutte af med en 800 eller 1000 meter, hvorfor resultatet af 4-kampen ikke kommer til at tælle med i statistikken. Der var der dog flere tætte og spændende dyster i de forskellige klasser, og specielt to piger i 14-15 års gruppen lyste op. Karla Schärfe (Sparta), der scorede flest point på tværs af klasserne, kom over 1.70 meter i højdespring, mens Josefine Skifter Andersen (DELTA) sprang flotte 5.72 meter i længdespring. Begge resultater er nye årgangsrekorder (DUR15).

Det var anden gang, at Sparta arrangerede 4-kampen, og det kunne meget vel blive en tradition.

”Vi gør det helt klart igen til næste år: Sandsynligvis bliver det også i starten af januar, så den passer med DM inde i mangekamp. Ja, hvis fremgangen fortsætter, så bliver vi nok nødt til at udvide stævnet til to dage,” lyder det fra Spartas ungdomschef, Charlottte Beiter Bomme.

Næste gang mangekæmperne sætter hinanden stævne, bliver ved DM Mangekamp, som afholdes i Randers’ nye flotte hal i weekenden 3-4. februar. Her afvikles samtidig DM Masters.

4-kamp – Østerbro d. 7. januar 2018
Samlet resultat

© Copyright Dansk Atletik Forbund