Loading...

European Athletics Coaching Summit Series

Dansk atletik bliver vært for international trænerkonference

06. februar 2018 · Jeppe Weinreich

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved weekenden 24.-25. november, hvor Endurance Coaching Summit for første gang kommer til Danmark.

Det er ikke kun som arrangør af store internationale løb, at DAF de seneste år har fået placeret Danmark på verdenskortet. Til november bliver vi nemlig også centrum for en international trænerkonference – Endurance Coaching Summit.

Coaching

Konferencen er en del af en serie, som European Athletics søsatte i 2008, og som navnet antyder, har det kommende træf i Danmark fokus på mellem- og langdistanceløb. Det bliver tredje år i træk, at et nordisk land er vært. I 2016 og 2017 foregik det i hhv. Oslo og finske Pajulahti.

Arrangementet er en af flere ”side events”, som DAF knytter til VM Cross 2019. Formålet er at styrke forbundets internationale samarbejde på træneruddannelsesfronten.

Hvor i landet den kommende konference kommer til at ligge, er endnu ikke fastlagt. Mere information følger i løbet af foråret, men sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for weekenden 24.-25. november 2018.

© Copyright Dansk Atletik Forbund