Loading...

(foto: Gunner Sørensen)

DMU

35 klubber kom på skamlen

27. februar 2018 · Jeppe Weinreich

Medaljestatistikken efter den flotte weekend i Spar Nord Arena foreligger nu. Af 45 deltagende klubber fik 35 af dem en atlet eller flere på præmieskamlen. 25 af dem kom helt til tops.

Nok topper Sparta listen solidt med Aarhus 1900 på 2. pladsen, men ellers matcher opgørelsen over vundne medaljer ved det netop afholdte DMU ikke helt det tilsvarende fra DM. Listen viser med al tydelighed, at talenterne dukker op i hele landet, og at der i mange mindre klubber tages godt hånd om dem - i samarbejde med DAFs Decentrale Talentudvikling.

På nedenstående liste ser man bl.a., at Silkeborg AK77 efter en fornem weekend indtager en imponerende 4. plads med fem titler – samme antal som arrangørklubben Skive AM. Kigger man på det samlede antal medaljer, er hhv. Greve Atletik og Ballerup AK dog nr. 4 og 5 efter de dominerede klubber fra universitetsbyerne København, Aarhus og Aalborg.

I alt blev der uddelt 101 guldmedaljer, og fordelingen imellem Vest- og Østdanmark var meget ligelig: 47 til Vest, 54 til Øst.

Oversigt over alle medaljevindere (excel)

 

Statistik

 (antal aktive = medaljevindende aktive)

© Copyright Dansk Atletik Forbund