Loading...

(foto: University of Florida /Loren Elliot)

USA

Benjamin åbner en ny sæson fredag

23. marts 2018 · Jeppe Weinreich

Bare to uger efter sejren i NCAA-finalen tager Florida Gators fredag hul på udendørssæsonen. Benjamin Lobo Vedel løber her 200 såvel som 4x400 meter.

Det er bare to uger siden, at stafetholdet fra Florida Gators medvirkede i det forrygende verdensrekordløb ved NCAA-finalen i Texas. Selvom det ”kun” blev til en 3. plads, vandt Gators den samlede holdkonkurrence. Allerede sent fredag aften er heltene tilbage for at tage hul på udendørssæsonen. Det sker ved FSU Relays i Tallahassee, Florida, hvor Benjamin Lobo Vedel dermed får sin udendørs-debut i det amerikanske.

”Ja, vi får ikke den store sæsonpause, men det første stævne er ikke alt for seriøst. Vi har derfor splittet os op og lavet to ”A-hold” på 4x400 meter,” fortæller Vedel, som dermed ikke skal løbe med, men imod to af sine vante holdkammerater, Grant Holloway og Kunle Fasasi.

Startskuddet til stafetten lyder lørdag kl. 18.10 dansk tid, mens Vedel forinden fredag aften (lørdag 04:30) løber den individuelle 200 meter. Her har han i det første finaleheat fået bane 4 - lige til venstre for Arman Hall, olympisk mester på 4x400 meter.

FSU Relays – Tallahassee FL 23-24. marts 2018
Startliste/resultater

© Copyright Dansk Atletik Forbund