Loading...

Suveræne herhjemme - og blandt Europas seks bedste. (arkivfoto: Michael Hyllested)

European Champion Clubs Cup

Sparta sikrer sig endnu en sæson som A-hold

28. maj 2018 · Jeppe Weinreich

Begge Sparta-hold sluttede ved weekendens match i Birmingham på en 6. plads og er dermed fortsat at finde i Europa Cup'ens A-gruppe.

Ambitionen for Sparta var på forhånd at overleve i den bedste europæiske række – og det lykkedes ved weekendens Europa Cup match i Birmingham. Begge hold endte nemlig på en 6. plads og dermed lige over nedrykningsstregen, for mændenes vedkommende endda med en solid margin på 17½ point. Kvinderne var efter 1. dagen tre point efter Rotterdam, der sad på 6. pladsen, men med en solid holdindsats søndag fik de presset hollænderne under stregen.

Weekenden bød ikke på nogen disciplinsejre. Bedste individuelle placeringer stod Ole Hesselbjerg og Rasmus W. Jørgensen for med 2. pladser i hhv. 3000 meter forhindring (8:42,57min) og stangspring (5.00m). Nick Ekelund-Arenander vandt lørdag sit heat på 400 meter i 46,88 sek., men var ikke med på søndagens 4x400 meter, da han forinden på 200 meteren fik hvad der lignede en kraftig krampe og derfor måtte jogge i mål.

"På forhånd så det ud til at blive meget svært at klare forblivelse i den bedste række, men resultatniveauet viste sig af en eller anden grund at ligge lavere end forventet. Vigtigt var det, at begge hold klarede den. Det betyder meget, at vi som klub også til næste år kan rejse ud som en samlet trup," lyder det fra sportschef Henrik Paulsen

Hos herrerne triumferede Istanbul-klubben Enca, mens Sporting Club de Portugal vandt hos kvinderne.

 


Stilling

Resultatlink  

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund