Loading...

Andreas Martinsen - her ved landskampen i 2015, hvor han sensationelt besejrede ungaren Bálazs Baji (th), der sidste år vandt VM-bronze. Tirsdag aften mødes de igen.

17th European Athletic Festval - Bydgoszcz 29/5

Seks danskere til start ved polsk topstævne

29. maj 2018 · Jeppe Weinreich

Bube, Martinsen og flere andre kan se frem til stærk modstand tirsdag aften i Bydgoszcz.

Andreas Bube har løbet 800 meter ved de seneste fire udendørs EM med en sølvmedalje og en 4. plads som højdepunkterne. Tirsdag aften gør Bagsværd-løberen sæsonens første forsøg på at knække EM-kravet på 1:47,30 min. og dermed komme til EM for femte gang i træk. Det sker ved 17th European Athletic Festval i Bydgoszcz. Det polske stævne har status af EA Classic Permit, og i år er fem andre danske profiler med på startlisten.

Efter en beskeden tid på 14,25 sek. 110 meter hæk i comeback-løbet i Skive forrige lørdag fik Andreas Martinsen (1900) i weekenden i tyske Weinheim presset sig ned på først 14,02 og senere i finalen 13,92 sek. I Bydgoszcz, hvor der venter ham et særdeles stærkt heat med bl.a. VM-bronzevinder Bálazs Baji, håber Martinsen nu at få arbejdet sig tættere på EM-kravet (13,70s).

I Weinheim var Mette Graversgaard (1900) så uheldig at tyvstarte på 100 meter hæk. Nu får hun en ny chance i et stærkt heat, hvor Mathilde Heltbech (Helsingør) også er med. Endelig er Mathilde U. Kramer (FIF) og Trine Mulbjerg (Sparta) med på hhv. 100 meter og i kuglestød. Sidstnævnte møder her guldvinderen fra VM-inde i marts, ungarske Anita Márton.

Stævnets hjemmeside

Live-resultater

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund