Loading...

Bube i kamp med briten Jamie Webb, der blev nr. 4. (DECA Text&Bild)

Bauhaus Galan Stockholm

Bube nr. 6 i Stockholm

10. juni 2018 · Jeppe Weinreich

For tredje stævne i træk præsterede Andreas Bube søndag i Stockholm en 1:46-tid. Omstændighederne var til et nyt sæsonbedste, men det danske 800-meter-håb var ikke helt frisk efter fredagens løb i Polen.

Formen fejler intet hos Andreas Bube. Selv på en mindre god dag kan han præstere en 1:46-tid. Det viste Bagsværd-løberen søndag i Stockholm, hvor han på 800 meteren kom i mål som nr. 6 i 1:46,66 min. – bare 0,23s fra det sæsonbedste, som han løb fredag i Polen. Det lignede dog en endnu bedre sluttid, da han fra en placering som nr. 4 rundede de 400 meter i godt 52 sekunder, men hans velkendt gode finish var der bare ikke i dag, og på den sidste strækning måtte han se sig overhalet af briten Webb såvel som norske Thomas Roth.

“Løbet formede sig faktisk godt, men jeg var desværre ret træt i dag, følte det allerede under opvarmningen. Jeg tror, at det var fredagens løb og rejsen fra Polen, der gjorde det. Men nu har jeg så halvanden uge til at træne i, inden mit næste løb den 20. juni – igen i Polen,” lyder det fra Bube, som følte sig stærkt løbende forleden i Chórzow. Her endte det dog med at blive en smule taktisk efter en hurtig åbning.

Bube er ikke den eneste, som løber i Goleniów om ti dage. Her får Sara Slott Petersen efter planen omsider sin sæsondebut – seks dage inden hun kan se frem til en interessant duel ved CAG på Østerbro.

Stævnet på det gamle olympiske stadion bød på usædvanligt gode resultater, ikke mindst den 19-årige cubaner Miquel Echevarrias 8.83 meter (+2,1) i længdespring. Samlet resultatliste (pdf) kan ses nedenfor.

Bauhaus Galan – Diamond League Stockholm d. 10. juni 2018
800 meter (ikke Diamond League-disciplin)
1. Peter Bol, Australien 1:44,56 min.
6. Andreas Bube, DK-Bagsværd AC 1:46,66 min.
Resultatliste

© Copyright Dansk Atletik Forbund