Loading...

Kursustilbud

Bliv Trafik Official

04. juli 2018 · DAF

Dansk Atletik indgår fremover i samarbejde med Dansk Cykel Union, Dansk Triathlon Forbund og Rullesport Danmark om fælles afvikling af kurser til Trafik Official, der anvendes til regulering af trafik på offentlig vej i forbindelse med f.eks. motionsløb.

Tilmeld dig til det første kursus, der afvikles hos KIF i København den 24-25. august 2018, HER.

På tilmeldingssiden kan du se yderligere om tidsrum, sted, pris og ledige pladser.

Har din forening interesse i, at jeres uddannede Trafik Officials kan komme ud og hjælpe til ved andre end egne klubarrangementer, så kan I ved henvendelse til Dansk Atletik Forbund (daf@dansk-atletik.dk) blive optaget på en fællesliste over uddannede Trafik Officials som de fire forbund samler. På samme måde kan I som forening under DAF få kontakt til Trafik Officials uddannet i andre foreninger - i alle de fire forbund, hvis I får behov for hjælp til Trafik Regulering i forbindelse med arrangementer. Oplys klub, kontaktperson, mail og/eller mobil, samt antallet af jeres trafikofficials, der ønsker at indgå på listen.

Der er planer om yderligere tre kurser i efteråret 2018:

  •     September – Region syd
  •     Oktober - Region Sjælland
  •     November Region Nordjylland (Aalborg Cykle-Ring)


Der vil herefter løbende blive arrangeret Trafik Official kurser – der alle vil blive slået op på dette LINK. Så hold øje med siden!

Læs mere i flyeren HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund