Loading...

Klubnyt

Aalborg AM ansætter sports- og eventchef

30. juli 2018 · Jeppe Weinreich

Tilbage i marts slog Aalborg AM en stillingsannonce op om ny sportschef i klubben. Nu er der omsider kommet navn på den nye sports- og eventchef, der tiltræder i dag.

Lars Johansen er navnet på den nye person, som fremover vil være ansvarlig for den sportslige ledelse i Aalborg AM. Udover titlen som sportschef får han endnu en kasket på, nemlig som eventchef for de mange atletik- og ikke mindst motionsarrangementer, som Aalborg AM hvert år står bag.

Lars Johansen er ansat pr. 1. august 2018. Trods sine kun 41 år har han en lang karriere som leder bag sig, hvor idræt, frivillige, trænere og events har været hans fokuspunkter. Han kommer fra en stilling som leder af Sundhedshøjskolen i Randers og har tidligere arbejdet som leder og konsulent i DGI Sydvest/Sydøstjylland og som projektleder og sundhedskonsulent i Viborg Kommune.

Klubbens formand, Jørgen Hein, ser frem til det nye samarbejde.

"Lars får ansvaret for vores brede palet af både atletik- og motionsarrangementer. Her kan bl. a. nævnes DHL-stafetten, Kvindeløb, Salling Halvmarathon, Kulturbroløbet, Aalborg Halvmarathon, Skole OL samt diverse atletikmesterskaber. Endvidere bliver han ansvarlig for hele elitekonceptet i atletikafdelingen," udtaler Jørgen Hein i en pressemeddelelse.

”Vi har en af Danmark største og mest talentfulde ungdomsafdelinger. Den skal Lars sammen med vores dygtige trænerstab være med til at udvikle. Vi tror på, at med den profil Lars har, er han den rette mand til at have ansvaret for udviklingen af atletikken i Aalborg. Samtidig vil vi gerne have udviklet motionsafdelingen i klubben. Vi vil være en vigtig brik i DIF’s og Aalborg Kommunes vision om at få flere til at dyrke motion og gerne på klubbasis. Her tror vi på, at Lars kan gøre en forskel," slutter Jørgen Hein.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund