Loading...

Pål Haugen Lillefosse - verdens p.t. bedste stangspringer under 18 år - er et af de mange interessante navne, der er på plads i Hvidovre. Det norske supertalent vandt ved EM-U18 i juli ikke bare guld i stangspring med 5.46m, men også bronze på 100 meter. (DECA Text&Bild)

NM-U20 & NM-U23

Følg de nordiske U20-mesterskaber på Atletik TV

11. august 2018 · Jeppe Weinreich

Lørdag åbner den årlige nordiske juniorlandskamp (NM-U20) i Hvidovre, mens de lidt ældre atleter (U23) skal til Gävle for at dyste. Førstnævnte mesterskab kan følges live på Atletik TV, som i anledning af det danske værtsskab har et ekstra stort set-up på plads.

En tætpakket weekend. Mens EM i Berlin går ind i den sidste weekend, åbner NM-U20 og NM-U23 i hhv. Hvidovre og Gävle. Ved førstnævnte mesterskab – som også er en juniorlandskamp - stiller Danmark sammen med Island et fælles landshold. Danmark er vært i år, og på Hvidovre Stadion går konkurrencerne i gang lørdag kl. 14.10. Fremtidens navne kan følges på Atletik TV, som har et ekstra stort set-up på plads. Det anbefales dog også at tage turen ud på Hvidovre Stadion, hvor der er gratis adgang.

NM-U20 – Hvidovre d. 11.-12. august


13 atleter på plads i Gävle
Efter afbud fra Helene H. Gottlieb og Isabell Paprotny er det danske hold ved Nordisk-Baltisk-U23 i Gävle (SWE) nede på 13 atleter. Også her er der lagt op til mange stærke konkurrencer i dyst mod ikke kun de andre nordiske nationer, men også de tre baltiske lande.

Nordisk-Baltisk U23 – Gävle (SWE) d. 11.-12. august

© Copyright Dansk Atletik Forbund