Loading...

Fra venstre: Bouchra L. Erichsen, Lise (ikke VM-deltager), Christina Shifris, Pia Joan Sørensen, Helle Borup Nissen, Klaus Pirker (fra 24timers-landsholdet), Mathias Jørgensen (fra 24timerslandsholdet) og Jesper Kenn Olsen. (Brian Arreborg er fraværende, da han var ude at løbe 5km konkurrence som del af sin sidste tempo-træning op til VM).

Ultraløb

Landsholdstrup meldes i topform inden VM 100 km

30. august 2018 · Jeppe Weinreich

Den 8. september lyder startskuddet til VM 100 km. Det foregår i Kroatien, hvor dansk atletik stiller med fem deltagere. Sidste weekend mødtes holdet til en træningssamling, og holdleder Jesper Kenn Olsen melder om god form i truppen.

Fire kvinder og én mand. Sådan ser den danske trup ud forud for det kommende VM 100 km, som afvikles i Kroatien d. 8. september. Mens de fire kvinder udgør en slagkraftig kvartet, indgår Brian Arreborg Hansen selvsagt ikke i nogen holdkonkurrence.

”Vi er i gang med en langsigtet opbygning af et stærkt herrehold, og Brian er en vigtig del af det projekt,” lyder det fra holdleder og coach, Jesper Kenn Olsen, som af mange nok bedst er kendt for sit WorldRun-projekt, hvor han to gange har løbet Jorden rundt.

”I relation til kvinderne er det navnlig den 14 år gamle danske rekord for hold på 100 km, som vi har i sigtekornet, men på den bakkede og udfordrende rute i Kroatien kan de også overraske samlet i VM-feltet,” vurderer han.

Holdet mødtes sidste weekend til en træningssamling, hvor også elitechef Bo Overgaard kom forbi, og meldingen er, at holdet er i rigtig god form.

Det danske hold

  • Pia Joan Sørensen - 2 gange VM-deltager på 100km
  • Christina Shifris - 2 gange DM-vinder på 100km
  • Bouchra Lundgren Eriksen - nr. 2 i Marathon Des Sables 2018
  • Helle Borup Jehs Nissen - nr. 1 til de åbne svenske mesterskaber på 50 km (2018)
  • Brian Arreborg Hansen - tidligere VM-deltager på 100km

(holdleder: Jesper Kenn Olsen)

 

VM 100 km – Sveti Martin (CRO) d. 8. september (start: kl. 7.00)
Hjemmeside

© Copyright Dansk Atletik Forbund