Loading...

(foto: DECA Text&Bild)

DM Kastemangekamp 29.-30. september

Formstærke Maria Sløk er favorit på Lolland

28. september 2018 · Jeppe Weinreich

Weekenden byder på DM Kastemangekamp i Maribo, hvor den nykårede guldvinder fra Masters-VM, Maria Sløk Hansen, skal forsøge at forsvare sin titel.

Det er ikke hver dag, at der afvikles DM på Lolland. Det er ikke desto mindre tilfældet denne weekend, hvor der er DM Kastemangekamp i Maribo. Masters-atleterne lægger ud lørdag, mens de danske mestre i ungdoms- og seniorklasserne skal kåres søndag.

Hos kvinderne er Maria Sløk Hansen (Hvidovre AM) favorit til at genvinde mesterskabet. Ved Masters-VM vandt hun guld i 35+ klassen og var ved den lejlighed ikke langt fra sin egen danske senior-rekord. Med i seniorklassen er to andre stærke kastere fra Hvidovre, nemlig de to deltagere fra VM-U20, Thea Jensen og Annesofie Hartmann.

Hos herrerne savner man sidste års mester Mathias Hagen. I hans fravær kunne guldet meget vel gå til de seneste to års sølvvinder, Thor Sørensen (Aalborg AM), hvis nærmeste konkurrent bliver 52-årige Jan Cordius (Sparta).

Størst deltagelse er der i pigernes yngste klasse (14-15), hvor der venter et på papiret tæt opgør. Arrangørklubben IK Olympia håber her, at klubbens unge talent Søs Sühler kan blande sig i topstriden.

"Af forskellige årsager er der ikke kommet så mange tilmeldinger, som vi havde håbet på, men vi vil da gøre alt for, at deltagerne får et rigtig godt mesterskab på vores hyggelige stadion. Her har Lolland Kommune sørget for at støbe en ny kuglestødsring, så vi nu har to kuglestødsringe til rådighed ikke bare for dette stævne men også for kommende stævner," lyder det fra Mona Carlsen fra IK Olympia.

DM Kastemangekamp - Maribo 29.-30. september 2018
Startlister: Masters (lørdag)  -  Senior/ungdom (søndag)

© Copyright Dansk Atletik Forbund