Loading...

DGI

DGI vil styrke atletikken: Konsulent søges

31. oktober 2018 · Jeppe Weinreich

Den landsdækkende udvikling af atletikken skal forbedres. Derfor opretter DGI Storkøbenhavn pr. 1. januar en konsulentstilling for at styrke klubberne som ramme om flere og bedre træningsfællesskaber

Udvikling af atletikken i alle dele af landet – og i et tæt samarbejde med de lokale atletikklubber. Det er målet for DGI, der med oprettelsen af en konsulentstilling på fuldtid nu går aktivt ind i kampen. Fokus er på at forbedre de eksisterende træningstilbud, og nøgleordene er klubudvikling og organisering.

Projektet hedder ’Atletik er for alle børn’, og her er målet sammen med udvalgte klubber at etablere hold på lokale skoler i forbindelse med Skole OL i årene 2019 og 2020.

Formand for Dansk Atletik, Karsten Munkvad, hilser det nye initiativ velkommen:

Et skridt i den rigtige retning
”Dansk Atletik har i den nuværende strategi en ambition om, at vi skal være flere - og at der skal være flere steder hvor man kan dyrke atletik. At DGI nu er med til at muliggøre dette, er fantastisk - og et skridt i den helt rigtige retning. I forvejen arbejder DAF og DGI tæt sammen om visionsprojektet Bevæg Dig For Livet - Løb. Vi ser frem til også at samarbejde om udvikling af stadionatletikken," lyder det fra Karsten Munkvad

En tredjedel af stillingen tager afsæt i løb, og her vil den kommende konsulent indgå i motionsteamet i DGI Storkøbenhavn, hvor der arbejdes på tværs af idrætter, som ud over atletik tæller cykling, kajak og fitness.  

Læs hele stillingsannoncen HER© Copyright Dansk Atletik Forbund