Loading...

VM Cross - Aarhus 2019

IAAF på teknisk "site visit" i tæt tåge

09. november 2018 · JW

En teknisk delegation fra IAAF var i denne uge på besøg i Aarhus for at følge forberedelserne til VM Cross i Aarhus 30. marts 2019.

Delegationen var på Moesgaard Museum for at se venue og rute og herefter tale løbets tekniske detaljer igennem med LOC (Local Organising Committee), som udgøres af DAF stab. Dagsordenen for besøget indeholdt bl.a. tidstagning, tv-produktion og event-præsentation.
 
”Vi oplever en enorm stor interesse og opbakning omkring vores event! Vi har stadig meget, der skal planlægges og koordineres inden marts, men vi er rigtig godt på vej og vi glæder os til snart at kunne løfte sløret for flere detaljer omkring ruten i løbet af den kommende tid. Det bliver helt sikkert en stor oplevelse at deltage, og vi er rigtig glade for, at alle kan få lov til at løbe på VM-ruten i motionsløbet," lyder det fra projektkoordinator Katrine Gribel Vorum.

Desværre drillede vejret onsdag. Museumsbygningen var næsten opslugt i en tæt tåge.

"Så vores gæster fik desværre ikke lov til at opleve det sug i maven det giver, når man første gang får øje på den spektakulære bygning fra vejen til op til museet. Det sørger vi til gengæld for at de får, når de kommer igen til marts. Så send gerne gode tanker til vejrguderne," lyder projektlederens opfordring.
 
VM Cross finder sted 30. marts 2019 på Moesgaard Museum i Aarhus. Læs mere om løbet og jeres muligheder for at deltage i motionsløbet her: www.aarhus2019.dk

© Copyright Dansk Atletik Forbund