Loading...

Fra EM-finalen på 3000 meter forhindring. Tyskeren Elena Burkard (tv) er også med i opløbet om at blive månedens atlet. (DECA Text&Bild)

Navne

Anna nomineret til "European Athlete of the Month"

05. december 2018 · Jeppe Weinreich

Anna Emilie Møllers flotte crosssæson er blevet bemærket internationalt. Tirsdag nominerede det europæiske atletikforbund det danske håb som månedens kvindelige atlet i Europa.

Tre flotte sejre og en 2. plads efter en kenyansk klasseløber. Det er det foreløbige, imponerende facit for Anna Emilie Møllers crosssæson. Tirsdag kom den internationale anerkendelse så, da det danske håb blev nomineret som "Female European Athlete of the Month" af det europæiske atletikforbund. 

Eftersom nomineringen udelukkende sker på baggrund af præstationer i november, er der selvsagt hverken sprintere eller teknikere med i feltet, men kun løbere; bl.a. Fabienne Schlumpf (SUI) og Elena Burkard (GER), der begge slog Anna i EM-finalen på 3000 meter forhindring.

Alle kan stemme på de nominerede atleter ved at like, dele eller retweete på de sociale medier. Det skal ske senest den 8. december kl. 12 - dagen før Anna løber EM Cross i Tilburg.

Anna Emilie Møller på Facebook, Twitter & Instagram

Sæsonens fire løb
13. okt. Cardiff GBR nr. 1 (British Athletics Cross Challenge)
10. nov. - Reykjavik ISL nr. 1 (NM Cross)
17. nov. - Soria ESP nr. 2 (IAAF Cross Permit)
24. nov. - Skanderborg DEN nr. 1 (Cross Nationals 2)
9. dec. - Tilburg NED (EM Cross U23) 

Anna Emilie

 

 

 

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund