Loading...

(foto: TRACKS)

Navne

Ny profil i VM-teamet

06. december 2018 · Jeppe Weinreich

Simon Jørn Hansen - løber og løbsarrangør - er blevet indlemmet i VM Cross-teamet, hvor han frem til den store dag d. 30. marts skal arbejde med kommunikation på udvalgte områder inden for kommunikation.

Simon Jørn Hansen var med i den danske trup ved EM Cross i 2016. Siden har han gjort sig bemærket som den ene halvdel af det dynamiske tvillingepar, der med stor entusiasme har fornyet og relanceret Baneturneringen som TRACKS. Nu bliver han i en endnu større grad en del af Dansk Atletik, når han de kommende måneder frem til VM Cross i Aarhus skal arbejde omkring kommunikationen, ikke mindst i relation til SoMe (sociale medier). Udover sit indgående kendskab til løb har Simon en kandidat i Applied Economics and Finance fra Copenhagen Business School.

DAFs direktør Jakob Larsen er stærkt tilfreds med at have fået Simon med på holdet:

"Simon har jo med sin bror Christian via sit arbejde med ”TRACKS” både vist lyst og villighed til at lege med det konventionelle. Simon møder folk med en meget positiv indstilling, og det er vigtigt, for VM er en fest. Derudover så er Simon god til at formidle løbets essens. Vi er glade for at have fået Simon på holdet – det er en gevinst for VM og for dansk løb – både i forhold til den 30. marts og for det, som skal komme efter."

Som løber har Simon stillet op for Blovstrød, men p.t. bor han i det jyske, nærmere bestemt Aalborg.

“Ambitionen for World Cross Country Championships er stor og udfordrende. Men netop dette er inspirerende. Og det fik mig til at tænke. Hvorfor ikke være med i at gøre VM Cross Country til en succes? At have så stort et event i Danmark er et privilegium uden lige, og at være med i organisationen bag ville være stort, inspirerende og udviklende," lyder det fra Simon Jørn Hansen.

 

 

 

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund