Loading...

(arkivfoto: Lone Dybdal)

DM Ungdom Cross Stafet / Aarhus 2019

VM Cross baner vej for nyt ungdoms-DM

08. januar 2019 · JW

Alle unge crossløbere kan deltage ved DM Ungdom Cross Stafet, som vil blive afviklet i forprogrammet til VM Cross den 30. marts.

Interessen for cross er stor i hele verden, og den er støt stigende i Danmark. Og med god grund. Cross er en af de smukkeste og mest traditionelle discipliner inden for løb. Det er løb mod en selv, med kammeraterne, og det foregår i og med naturen. Det gør løb simpelt, sjovt og underholdende.

Og det bedste af det hele. Alle kan være med.

Netop dette er en af grundstenene, når Danmark den 30. marts 2019 har værtsskabet for et af de største og mest prestigefyldte mesterskaber i løb, nemlig IAAF / Mikkeller World Cross Country Championships 2019, der finder sted ved Moesgaard Museum i Aarhus.

Og nu har cross også fundet vej til et helt nyt nationalt mesterskab. DM Ungdom Cross Stafet er DM i en helt ny konkurrence, hvor alle kan være med. Det finder sted samme dag som VM Cross, den 30. marts 2019 ved Moesgaard Museum. Løb med om formiddagen, oplev cross og kæmp om titlen som det bedste hold i Danmark i cross.

DMU Cross

Bagefter kan man opleve verdens bedste løbere, når VM Cross finder sted. Og samtidig får man med en tilmelding til DM Ungdom Cross Stafet gratis start til at være med i et af motionsløbene om eftermiddagen, hvor man løber på den officielle VM-rute.

Løb med, støt vores landsholdsløbere, og oplev et VM i særklasse på hjemmebane.

Læs mere på dette link, og kom med til en fest, når DM Ungdom Cross Stafet finder sted for første gang, og endda samme dag som det prestigefyldte IAAF / Mikkeller World Cross Country Championships Aarhus 2019.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund