Loading...

VM Cross Aarhus 2019

Presseakkreditering til VM Cross i Aarhus er åbnet

15. januar 2019 · Henriette Leth Nielsen

Deadline for ansøgning om presseakkreditering: 10. marts

IAAF/Mikkeller World Cross Country Championships lørdag 30. marts bliver den største internationale atletikbegivenhed på dansk grund siden VM Halvmaraton i 2014. Der er netop åbnet op for presseakkreditering - med deadline for ansøgninger den 10. marts.

Fem år efter det forrygende VM Halvmaraton i København står Danmark igen som vært for et verdensmesterskab inden for atletik. Det sker lørdag d. 30. marts, hvor området omkring Moesgaard Museum syd for Aarhus vil danne en spektakulær ramme om VM Cross (terrænløb) - med det officielle navn: IAAF/Mikkeller World Cross Country Championships.

Cross Country er en af verdens ældste løbediscipliner, og løbere fra mere end 50 nationer forventes at deltage i Aarhus, heriblandt Kenya og Etiopiens bedste, som plejer at sætte sig tungt på medaljepladserne. Som ved VM Halvmaraton vil tusindvis af motionsløbere også kaste sig ud i den vilde VM-rute af og tage del i den store løbsfest.

Presseakkreditering

Akkreditering foregår på det internationale atletikforbunds registreringssystem. Dertil kræves en kode, som distribueres til danske journalister og fotografer via Dansk Atletik Forbund. Mere information HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund