Loading...

(foto: Sparta AM)

Navne

Niels Jørgens Holdt giver depechen videre

30. januar 2019 · Jeppe Weinreich

Efter 33 år som formand trådte Niels Jørgen Holdt ved mandagens generalforsamling i Sparta AM af. Ny på posten bliver 44-årige Henrik Vincentsen.

Alting har en ende, og det gælder også Niels Jørgen Holdts formandskab i Sparta AM. Som varslet takkede han ved mandagens generalforsamling af efter 33 år på posten, og manden der skal følge i det store fodspor, bliver Henrik Vincentsen, bestyrelsesmedlem de seneste otte år.

Niels Jørgen Holdt har været synonym med Sparta Atletik & Motion igennem de
sidste 40 år, hvoraf han har været formand for bestyrelsen de seneste 33. En lang regeringstid, der har bragt Sparta op til en position som landets stærkeste klub, sportsligt såvel som organisatorisk.

Vincentsen - der som Sparta-atlet nåede at vinde DM-titlen på 400 meter hæk fem gange - var på forhånd udpeget af bestyrelsen, og på generalforsamlingen var der bred enighed om, at han er den rette mand til at tage over i formandsstolen.

"Jeg er helt tryg ved at overdrage foreningen og forretningen Sparta til Henrik og
den nye bestyrelse. For mig er Sparta lig med fællesskab, og netop det, at det er
lykkedes at holde hele klubben samlet igennem alle årene, er det, som jeg er mest stolt af, og jeg ved, at det også er en af Henriks og bestyrelsens ambitioner," udtaler Niels Jørgen Holdt.

Henrik Vincentsen, 44 år, har været medlem af klubben i godt halvdelen af sit liv, og som bestyrelsesmedlem og tidligere eliteudøver kender han klubben indgående.  

"Jeg kender Sparta rigtig godt, og klubben har betydet rigtig meget for mig, så derfor vil jeg også gerne give noget tilbage igen. Det har jeg gjort via bestyrelsesarbejde, og fremadrettet vil jeg gøre det som formand. Sparta er kendetegnet ved tre velfungerende grene. En motionsafdeling, en atletikafdeling og en eventafdeling, som er samlet i en klub, og det skal det blive ved med at være," siger Henrik Vincentsen i en pressemeddelelse.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund