Loading...

Royal Run

Royal Run Aarhus: Alt udsolgt!

01. februar 2019 · pm

Alt udsolgt til Royal Run i Aarhus. Det tog kun godt et døgn at afsætte de sidste 3.000 startnumre. I alt 16.000 løbere deltager i det kongelige løb i Aarhus den 10. juni.

Det gælder om at have de hurtige løbesko på, når man vil løbe om kap med H.K.H Kronprins Frederik. Efter blot to uger må arrangørerne melde alt udsolgt til Royal Run i Aarhus.

"Det er helt vildt. Det er en fantastisk opbakning. Jeg glæder mig til, at vi sammen skal byde Kronprinsen velkommen til en kæmpe løbefest. Aarhus er en enestående løbeby med en et unikt forhold til Kronprinsen og hele kongefamilien. Jeg er sikker på, at Royal Run i Aarhus bliver en fantastisk begivenhed" siger rådmand for Kultur- og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad.

Tordag eftermiddag kunne arrangørerne melde tæt på udsolgt. Nyheden spredte sig hastigt på de sociale medier og kun få timer senere, præcis klokken 20.21, var de sidste 1.000 pladser også væk.

"Det er helt overvældende. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at det kunne gå så stærkt. Jeg håber, at de der ikke har fået tilmeldt sig, vil deltage som tilskuere og være med til at skabe en festlig ramme om løbet, " siger Lars Nielsen fra Aarhus 1900, der står for løbsafviklingen i Aarhus.

I alt fordeler de 16.000 pladser sig på 4.500 på milen. 7.000 på 5 km  og 4.500 på 10 km.

"Vi har sat et loft på 16.000 deltagere for at kunne sikre en god og sikker afvikling. Det er afgørende, at alle får en god oplevelse. Det er fantastisk med den store interesse og med alt udsolgt kan vi nu fokusere kræfterne på skabe en enestående løbeoplevelse for Kronprinsen og de mange deltagere, " siger Lars Nielsen

I København var der pr. 1. februar solgt over 26.000 startnumre, mens man i Aalborg er tæt på at runde de 10.000.

Ud over Royal Run løber H.K.H. Kronprinsen også med, når Aarhus den 30. marts er vært for VM i Cross omkring Moesgaard. Her er det stadig muligt at deltage.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund