Loading...

(foto: DECA Text&Bild)

EM-inde - 3. dag

Martinsen skadet under opvarmning

03. marts 2019 · Jeppe Weinreich

Andreas Martinsen var forud for søndagens semfinale på 60 meter hæk stærkt opsat på at få bevist sin gode form, men allerede under opvarmingen gik det galt. Trods smerter stillede han op og endte som nr. 8 i heatet i 7,96 sek.

GLASGOW – Med først EM-billetten i hus og senere pladsen i semifinalen syntes lang tids sportslig modgang at være forbi for Andreas Martinsen. Det var den desværre ikke, skulle det vise sig. Under den første prøvestart i opvarmningen mærkede den danske rekordholder et lille riv på indersiden af sit højreben. Det ben, han angriber hækken med.

”Jeg tog et sats ved at gå ud på banen og forsøge at præstere på trods af smerterne. Det gik godt de første fire skridt, men så kom smerterne med voldsom kraft,” lød det fra Martinsen, der sluttede på 8. pladsen i 7,96 sek. Finnen Elmo Lakka tog i det foregående heat den sidste finaleplads med 7,70 sek. – 0,02s langsommere end den tid, som for to år siden gav en dansk finaleplads.

Med sidstepladsen i semifinalen sluttede Martinsen som en samlet nr. 16 ud af 30, hvilket trods alt var langt over hans seedning, men ikke hans og træner Mikkel Larsens ambitioner. For formen var til mere. Meget mere.

”Det er frustrerende at være i så god form og så ikke rigtig få det vist. Jeg viste det lidt i det indledende heat, men virkelig at få det vist i forhold til et sammenhængende løb, det fik jeg ikke. Der er to tiendedele mere i mig.

 

 Martinsen (2)

 Alle resultater

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund