Loading...

Fra den indledende runde i Elitedivisionen 2018, som blev afviklet i Skive. (Lone Dybdal)

Danmarksturneringen 2019

Den 61. sæson står for døren

20. marts 2019 · Jeppe Weinreich

Der er nu åbnet for tilmelding af hold til årets Danmarksturnering, som indledes i weekenden 1.-2. juni.

Den 6. juni er det 60 år siden, at en landsdækkende divisionsturnering blev lanceret i DAF. Ved indgangen til den 61. sæson er der i forhold til de sidste mange år en ændring; de fire udvalgte discipliner, hvor en klubs andenmand tæller med, er således blevet udskiftet. De fire nye discipliner er 200m, 800m, højdespring og spydkast (mod tidligere 100m, 1500m, længdespring og kuglestød).

Bortset fra ovenstående er konceptet det samme med én indledende runde og en finalerunde. De foreløbige terminer er weekenden 1.-2. juni og 7.-8. september.

Tilmeldingsblanket (frist 29. marts) kan findes nedenfor, mens yderligere information om deltagergebyr, tilskud til arrangørklubber m.m. kan findes i indbydelsen.

Seniorkomitéen vil i det kommende år i øvrigt kigge nærmere på muligheden af at ændre på DT-formatet, så der bliver skabt mere spænding, uden at det går udover klubfællesskabet og det at konkurrere som et hold.


Danmarksturneringen (DT) 2019

Indl. runde (preliminært) 1.-2. juni og finale/kvalmatch 7.-8. september (sted og nøjagtig dato forventes offentliggjort omkring d. 9. april)

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund