Loading...

Tanja var en væsentlig bidragsyder til det nylige VM Cross. Og helt forventeligt var hun også med i den aktive udfoldelse. Her ses hun under den afsluttende 2 km motionsdistance.

Vi har mistet

Tanja Ravnholt

14. april 2019 · Jakob Larsen

Dansk Atletik led i går et ubeskriveligt tab. Vores kære kollega Tanja Ravnholt, atletikkonsulent, er i en alder af blot 31 år under ophold i Spanien gået bort efter kort tids sygdom.

Tanja blev i 2017 valgt til forbundets bestyrelse, hvor hun med sin viden, sit engagement og sin samarbejdsevne satte et tydeligt præg på forbundets ledelse.

Tanja blev i efteråret midlertidigt tilknyttet staben på kontoret i Brøndby, for derefter i år at blive ansat som atletikkonsulent; en ny stilling som både signalerede en satsning på et område og en satsning på et talent med meget stort potentiale.

For os alle, bestyrelsen, kollegerne og alle omkring Dansk Atletik, var Tanja mere end en dygtig og utroligt lovende kollega. Hun var en kær og værdsat ven, en kærlig mor, datter og partner; et menneske vi altid vil bære i vores hjerter. 

 Tanja var dansk atletik, når det er bedst

Æret være Tanja Ravnholts minde

© Copyright Dansk Atletik Forbund