Loading...

Stillingsopslag

Cheftræner søges til Helsingør

03. maj 2019 · Henriette Leth Nielsen

Helsingør Atletik søger en engageret cheftræner, der sammen med den øvrige trænerstab kan samarbejde om udvikling af ungdomsatletikken med et fokus på holddannelse, samarbejde og ATK-modellen.

Ud over træningen i klubben forventes du at varetage morgentræningen under Helsingør Talent & Elite for atletikudøverne på Helsingør Eliteidræts Akademi (ungdomsuddannelserne) og Team Danmark Idrætslinjen (folkeskolen 7.-9.)

Helsingør Talent & Elite samarbejder udover med Helsingør Atletik også med Team Danmark og Dansk Atletik.

Arbejdsopgaver
Ud over planlægning og afvikling af træning får du ansvaret for i samarbejde med sportschefen og de øvrige trænere, at udvikle klubben sportsligt. Klubben fungerer som ATK Elitecenter i det nordsjællandske, og det forventes, at du varetager en central rolle i planlægningen og afviklingen af centerets træningssamlinger. Afhængig af dine kompetencer og ønsker kan andre opgaver komme på tale, herunder fx planlægning og afvikling af træningslejre, administrativt arbejde m.m.

Jobbet er pt defineret som ca. halv tid. Helsingør Atletik har indledt et tættere samarbejde med andre nordsjællandske klubber, hvilket kan medføre at jobbet udvides hen af vejen til at understøtte samarbejdet på tværs af klubberne i det nordsjællandske.

Dine personlige kompetencer
Du har minimum en ungdomstrænerlicens fra DAF eller tilsvarende og gerne en juniortrænerlicens fra DAF eller tilsvarende. Det er væsentligt, at du er en holdspiller og formår at samarbejde godt med andre trænere og bidrage til at Helsingør Atletik er en klub, hvor elitearbejdet bygges på fundamentet af et stærkt holdfællesskab mellem atleter og trænere.

Det vigtigste er, at du brænder for at gøre en forskel i dit arbejde, ser muligheder og spændende udfordringer i en klub der fokuserer på børne- og ungdomsatletik med særlig vægt på holddannelse og ATK modellen.

Interesseret?
Hvis du er interesseret i at høre mere kan du kontakte sportschef Peter Knudsen på mobil 22568616 eller formand for Helsingør Atletik Torbjørn Strand på mobil 22827651.

Ansøgning med CV sendes til post@hif-atletik.dk senest d. 17. maj. Samtaler afholdes i ugen efter med henblik på tiltrædelse så hurtigt som muligt og senest d. 1. august 2019. I det omfang der i processen viser sig en kandidat med relevante kompetencer, der har mulighed for at tiltræde straks i en midlertidig stilling, vil dette blive tilbudt.
Der vil blive krævet børneattest og taget referencer fra tidligere ansættelser.

© Copyright Dansk Atletik Forbund