Loading...

VM Doha 2019

Sådan søger du presseakkreditering til VM Atletik 2019

09. maj 2019 · Henriette Leth Nielsen

24. maj er deadline for ansøgning om presseakkreditering til VM Atletik i Doha (27. september - 6. oktober)

Dansk presse der ønsker at dække verdensmesterskaberne i atletik i Doha 2019, kan søge presseakkreditering via Dansk Atletik. Deadline er 24. maj.

Den endelige udtagelse af danske atleter finder sted i begyndelsen af september. Den primære kvalifikationsperiode er juni, juli og august, og Dansk Atletiks sportschef, Bo Overgaard vurderer, at mellem 5 og 7 danske atleter vil kvalificere sig til verdensmesterskaberne i Doha.

En enkelt dansk atlet er dog allerede kvalificeret til VM 2019, nemlig Thijs Nijhuis, der har sikret sig en plads til maraton, der foregår natten mellem fredag 5. oktober og lørdag 6. oktober. Ved VM i Doha løbes maraton om natten pga de høje dagtemperaturer.

For at ansøge om presseakkreditering skal fotografer og skrivende journalister bruge en adgangskode for at komme ind på registreringswebstedet. Koden rekvireres hos Dansk Atletik: Henriette@dansk-atletik.dk

Læs mere om presseakkreditering til VM Atletik i Doha HER.

Når du har din adgangskode, vil du kunne få adgang til IAAF’s online akkrediteringsregistreringssystem og følgelig registrere din akkrediteringsansøgning. 

Vær opmærksom på at adgangskoderne udelukkende skal bruges til skrivende journalister og fotografer. TV- eller radiojournalister vil modtage linket til Broadcasters Accreditation System. 

Læs mere om VM Atletik i Doha HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund