Loading...

Fra Copenhagen Athletics Games, hvor Atletik TV formidlede livesending af stævnet, og undervejs interviewede flere af de største danske atleter. Her Astrid Glenner-Frandsen og Mathilde Kramer efter deres 100m finale, hvor de fik samme tid på hundrededele. Foto: Christian Jørn

ATLETIK TV

Danske ATLETIK TV tager første spadestik mod større nordisk samarbejde

29. juni 2019 · Christian Jørn

Atletik TV har siden etableringen for nogle år tilbage vokset sig større og større, og dækker i indeværende weekend det hidtil største stævne for dem, med sending til både Sverige og Danmark. Det er spadestikket til et større nordisk samarbejde.

Atletik TV sender i indeværende weekend fra Världsungdomsspelen på Ullevi Stadion i Gøteborg, Sverige.

CAG_2019_Christian _Jørn _20190629-28

Kontrolrummet bag en så stort skaleret livestreaming som der var til årets Copenhagen Athletics Games. Foto: Christian Jørn

Det her er første forsøg på et større nordisk samarbejde omkring livestreaming af atletikken på tværs af de nordiske lande, og med sendingen ved Världsungdomsspelen tages der de første spadestik til hvad der er planlagt til at blive netop et større samarbejde på tværs af landegrænser. F.eks. sendes der her ved Världsungdomsspelen stream både med svenske og danske kommentatorer.

CAG_2019_Christian _Jørn _20190629-171

Klaus Præst Jaque er kommentator på den danske stream til Världsungdomsspelen ligesom han hjalp til med live interviews ved Copenhagen Athletics Games tidligere i juni. Foto: Christian Jørn.

Världsungdomsspelen er et meget stort atletikstævne med ca. 8.600 starter fordelt på 3.458 atleter. Det er et meget anvendt stævne for de danske udøvere, og startlisterne er også godt fyldt op med flere danske udøvere.

CAG_2019_Christian _Jørn _20190629-99

Der er meget udstyr bag en sending som den til Copenhagen Athletics Games. Foto: Christian Jørn. 

CAG_2019_Christian _Jørn _20190629-312

Atletik TV har muligheden for at lave live interviews undervejs, som ved Copenhagen Athletics Games som disse billeder er fra. Her Benjamin Lobo Vedel. Foto: Christian Jørn.

CAG_2019_Christian _Jørn _20190629-251

Live interview med Sara Slott Petersen fra Copenhagen Athletics Games. Foto: Christian Jørn

CAG_2019_Christian _Jørn _20190629-139

Live interview med Janne Nielsen fra Copenhagen Athletics Games. Foto: Christian Jørn

 

 

LINKS 

Atletik TV stream af Världsungdomsspelen

Världsungdomsspelen tidsprogram

Världsungdomsspelen startlister

Världsungdomsspelen resultater fredag

Världsungdomsspelen resultater lørdag

Världsungdomsspelen resultater søndag

© Copyright Dansk Atletik Forbund