Loading...

Thorvald Ellegaard Arena i Odense har sin DM-debut til gode. Billede: Katja Salivaara

Danske mesterskaber

DM-arrangører søges

04. juli 2019 · Katja Salivaara

Der er nu åbnet for ansøgninger for DM-værtskaber i 2020 og 2021

Mens mange danske stævnearrangører bruger juli måned enten til at hvile lidt, eller at gøre klar til sensommerens mesterskaber, skal der også begyndes at kigge på kommende års DM-arrangementer.

Derfor åbnes der nu for ansøgningsperioden for alle danske stadia og non-stadia mesterskaber i 2020 og 2021 samt nordiske U23 mesterskaber (2020) og NM Mangekamp (2021). Ansøgningen skal ske elektronisk og fristen er søndag den 18. august. Hvis administration modtager kvalificerede ansøgninger til samtlige arrangementer indenfor ansøgningsperioden, bliver mesterskaberne tildelt i slutning af august. Skulle der være mesterskaber uden ansøgere, åbnes der op for runde to. Foreninger, som har søgt om værtskabet tidligere, behøver ikke at søge igen, men bliver kontaktet af forbundet. 

Som noget nyt bliver alle næste års (2020) mesterskabsarrangører inviteret til et netværks- og uddannelsesmøde, som bliver afholdt i forbindelse med Dansk Atletiks årsfest den 2. november i Nyborg. Information om fx krav til at arrangere DM og links til foreløbige terminskalender samt liste over ansøgere kan findes på denne side

 

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund