Loading...

Aarhus 1900 holdet med træner, Mikkel Larsen. Foto: Lone Dybdal

STAFET

Aarhus 1900 bekræfter potentiale i dansk stafetsatsning for herrer

29. juli 2019 · Christian Jørn

Dansk stafet har fået en revitalisering i disse år. Kvinderne har vist hvad de kan, og nu er turen kommet til herrerne der nu viser gode tegn på flotte præstationer her også.

Kvinderne har gået foran med flotte resultater, og en snarligt kommende deltagelse ved VM senere i oktober i år. Stafetsatsningen blev tidligere på sommeren udvidet til også at inkludere herrerne. De yngre herrer gik foran ved EM U23 og fik her et rigtig flot resultat, som er ét resultat på vejen af mange resultater. Nu viser også seniorherrerne potentiale.

> LÆS OGSÅ: Dansk sprint udvider stafetsatsningen for både kvinder og herrer

Til det netop overståede DM var der også en sensation af et resultat på stafetsiden. Her bekræftedes det, at seniorherrerne også kan noget. Det blev endda bekræftet til et DM, hvor man deltager opdelt i klubhold, og der må derfor være mere i vente hvis man samler de bedste på tværs af klubber.

Aarhus 1900’s herrehold imponerede nemlig ved at løbe blot 6/100-dele fra den 30 år gamle danske rekord. Til DM løb de 40.48 sek. Den danske rekord er 40.42 sek. sat af Sparta i 1989.

Aarhus 1900 har sprint/hæk landstræneren, Mikkel Larsen, som kan tilskrives en stor del af successen i den danske stafetsatsning.

 

 

Steffen Knudsen startede, så overtog Andreas Martinsen, der gav dem til Simon Hansen og slutteligt løb Kojo Musah ind over stregen med depechen.

Steffen 4x 100

 

Steffen Knudsen startede som 1. mand. Foto: Lone Dybdal.

 

Kojo Musah så ud til at løbe lidt afslappet ind over målstregen de sidste par meter, da sejren var i hus, så mon ikke der der var et par hundrededele at hente.

 

Martinsen 4x 100m

Andreas Martinsen løb som 2. mand på Aarhus 1900 holdet. Foto: Lone Dybdal.

Det her er endnu et flot resultat i en perlerække af stafetresultater på det sidste, og det bliver spændende at se hvad det kan drives til såfremt herrernes selv er med til at satse på en 4x100m satsning.

Stafet er på den seneste blevet noget andet og noget mere fokuseret. Hør her lidt tanker fra det danske stafethold til EM U23.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund