Loading...

Fra venstre: Simone Glad, Katrine K. Jacobsen, Arthur W. Pedersen, Mathilde Kreiberg Skou, Hans Barrett, Tazana Kamanga-Dyrbak og Andreas Martinsen. Her ved et introducerende møde for debutanterne med holdkaptajnerne.

EUROPEAN TEAM CHAMPIONSHIPS SECOND LEAGUE

Udvalgte engagerede holdkaptajner guider fem debutanter til EM Hold

10. august 2019 · Christian Jørn

Det danske hold deltager i weekenden i European Athletics Team Championships i Second League. Læs mere om det her.

Der er som sædvanligt ved denne konkurrence et stort dansk landshold med, og det betyder også at der typisk er flere debutanter med på seniorlandsholdet. I år stiller Danmark med fem debutanter.

  • Hammerkast - Katrine K. Jacobsen
  • 4x400m - Mathilde Kreiberg Skou
  • 200m, 4x100m - Tazana Kamanga-Dyrbak
  • Hammerkast - Hans Barrett
  • Spydkast - Arthur W. Pedersen

 EM_Hold _Kroatien _20190809.debutanter -4

Debutanterne har fået en debutantnål fra Dansk Atletik.

Man har til denne landsholdstur udvalgt to holdkaptajner blandt det danske hold af atleter. Det er to holdkaptajner, der blev udvalgt pga. deres smittende engagement, gode og omfavnende væremåde samt deres rutine til flere af denne slags ture. De to holdkaptajner, én kvindelig og én mandlig, har til opgave at skabe stemning i den danske lejr, og tage hånd om at alle får en god tur. De tilføjer at atleterne har en repræsentant fra gruppen af atleter at gå til med ting, udover den store danske stab der er med.

 

Andreas Martinsen er valgt som den mandlige holdkaptajn og Simone Glad er valgt som den kvindelige holdkaptajn.

Ved holdmøderne har de givet et par fine bevingede ord med til hele det danske hold, samt løftet det vi er ved op i en større kontekst for de enkelte, så man undervejs forstår hvad man er en del af.

EM_Hold _Kroatien _20190809.debutanter

Debutanterne blev introduceret for holdkaptajnernes erfaringer fra landsholdsture fredag aften.

 

De fik fredag aften en snak med de fem debutanter der er med i lejren, og selvom spørgsmålene ikke var mange, så var fortællingen fra holdkaptajnernes egne ture noget værd. Både Andreas og Simone var gode til at føre debutanterne her ind i hvad de er en del af, og står til rådighed under alle konkurrencedagene hvis der måtte være noget. Det signal og den tryghed det skaber for debutanter at gøre dette er uvurderlig, og kan forhåbentlig føre til en endnu bedre oplevelse på denne samlede landsholdstur.

 

RELEVANTE LINKS

© Copyright Dansk Atletik Forbund