Loading...

Sara Slott Petersen kan med en kvalifikationstid til OL i Tokyo i 2020 her til aften i Italien nu roligt have fokus rettet mod en optimal forberedelse frem mod OL, nu hvor hun på et tidligt tidspunkt er kvalificeret på én tid. Foto fra DM i år. Foto: Christian Jørn.

TOKYO 2020

Sara Slott er OL kvalificeret efter vellykket test frem mod VM

27. august 2019 · Christian Jørn

Sara Slott Petersen er nu kvalificeret til OL i Tokyo 2020 på én kvalifikationstid. Her til aften løb hun ved stævnet, “55th Palio Città della Quercia”, i Rovereto i Italien. Der løb hun ind på en 1. plads i tiden 54,89 sek. på 400m Hæk. OL kravet er 55,40 sek., hvorfor den tidligere OL-sølvvinder på distancen nu er sikker på at komme til Tokyo i 2020.

 

 

Pallo Resultater

Sara Slott kvalificerede sig tidligere i år til VM, hvor hun skal til Doha i september-oktober måned i år. Det her stævne var tænkt som en test forud for VM. Sara Slott selv berettede ved EM Hold i starten af august (se interview nederst), at hun savner rutinen og at hun har haft en mangel på stævner især i 2018, der gør at hun skal tænke for meget over teknikken m.m. nu. Det kommer ikke bare lige. Samtidig siger hun i nedenstående interview derfra, at hun er en “tænker” når hun løber, men at nogle ting gerne skal ske ubevidst. Det her var altså en test frem imod VM, og også at løbe OL krav tyder på at testen gik rigtig godt.

EM_Hold _Kroatien _20190810-37

Sara Slott efter at have konkurreret til EM Hold tidligere i august. Foto: Christian Jørn. 

 

TEST LYKKES - ENDDA MED OL KVALIFIKATION

Træner, Mikkel Larsen, beretter følgende om aftenens løb: 

“Hun lykkes med den skridtplan hun ikke har kunnet løbe i over to år, og får præcis den tekniske test vi ønskede. Det giver selvtillid frem mod VM. Både fordi hun nu er tæt på top 10 i verden, og slår flere foran hende på listen. Men først og fremmest fordi hun nu ved, at hun kan levere på den tekniske/taktiske plan vi har lavet.”, fortæller Mikkel Larsen, der er hendes personlige træner og også er landstræner for sprint/hæk i Dansk Atletik.

EM_Hold _Kroatien _20190811-22

Hør her Saras egne tanker omkring hvor hun er for tiden og hvad hun har fokus på. Interviewet her var fra under EM Hold i august, hvor hun løb sig til 12 point i landsholdskonkurrencen.

  

Senere i år skal Sara Slott til VM i Doha, der bliver en ekstraordinær varm omgang, men hvor arrangører lover kølige forhold på stadion med et airconditionsystem der køler hele stadion ned.

 

 

PGH53340

Sara Slott ved DM i Esbjerg i juli måned. Foto: Christian Jørn.

CAG_2019_Christian _Jørn _20190629-254

Sara Slott ved Copenhagen Athletics Games i juni måned på Østerbro Stadion. Foto: Christian Jørn.

CAG_2019_Christian _Jørn _20190629-223 (1)

 

Sara Slott ved Copenhagen Athletics Games i juni måned på Østerbro Stadion. Foto: Christian Jørn.

PGH53337

Sara Slott kan nu roligt have fokus rettet mod en optimal forberedelse frem mod OL i 2020, nu hvor hun på et tidligt tidspunkt er kvalificeret på én tid. Foto fra DM i år. Foto: Christian Jørn.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund