Loading...

DAF Awards 2019

Indstil dine kandidater til Årets DAF Awards nu

24. september 2019 · Henriette Leth Nielsen

Hvem har løbet hurtigst, sprunget højest, kastet længst eller på anden vis præsteret til den store guldmedalje - og gjort sig fortjent til Årets DAF Awards? Deadline for indstilling af kandidater er 18. oktober.

Atletikkens Årsfest nærmer sig - og årets DAF Awards ligeså. Lørdag 2. november på Hotel Sinatur Storebælt uddeler Dansk Atletik traditionen tro priser inden for en række kategorier, der på forskellig vis tegner et billede af dansk atletik i det forgangne år.

Hvem fortjener at modtage Årets DAF Awards? Dansk Atletik opfordrer alle til at nomiere kandidater fra nedenstående syv kategorier og sende indstillingerne senest fredag 18. oktober. Skriv kategoriens navn i emnefeltet og send mailen til DAF@dansk-atletik.dk

DAF Award-juryen gennemgår de indstillede kandidater og udvælger tre pr. kategori, som der kan stemmes om lørdag 2. november.

Kategorier

1. Tanja Ravnholt Prisen
2. Årets Ildsjæl
3. Årets Træner
4. Årets Præstation; Ungdom
5. Årets Præstation; Senior
6. Årets Præstation; Master
7. Årets Atletikbillede

1. Tanja Ravnholt Prisen
Tanja Ravnholt Prisen er opkaldt efter løberen, træneren og lederen Tanja Ravnholt, der døde alt for tidligt i en alder af 31 år i april 2019. Tanja var gennem hele sit liv dedikeret til atletikken. Hun valgte tidligt, at hun ville være med til at påvirke og udvikle atletikken. Som leder i Hvidovre Atletik og som leder i Dansk Atletik Forbund var hun et ekstraordinært ledertalent.

Med Tanja Ravnholt Prisen, som er indstiftet af Tanjas mand Jakob Vibild, vil vi hylde og motivere unge ledertalenter, som er dedikerede til atletikken og som tidligt har valgt ledervejen. Dansk Atletik har brug for unge ledere, der kan inspirere og skabe fornyet gejst, fremgang og resultater for sporten. Præcis som Tanja Ravnholt var godt i gang med. Prisen er på 10.000 kr.

2. Årets Ildsjæl
Årets Ildsjæl er en personlighed, der udviser et ekstraordinært engagement i atletikken. En, man kan regne med. En, som får tingene til at ske. En, der simpelthen gør en forskel og som ikke er til at undvære. For ildsjæle har vi brug for. Derfor skal de hyldes!

3. Årets Træner
Årets Træner er en træner, der formår at formidle atletikkens grundlæggende værdier om at dygtiggøre sig, så man får det bedste frem i sig selv. Ikke nødvendigvis som træner for topatleter. Årets Træner har nemlig også fokus på, at det skal være sjovt at gå til atletik. Og Årets Træner har blik for, at alle i gruppen skal være med. Derfor bliver Årets Træner ikke valgt alene på atleternes sportslige præstationer, men i lige så høj grad for at kunne skabe et sportsligt og menneskeligt miljø, hvor alle trives og udvikler sig. Årets Træner inspirerer. Trænere på alle niveauer kan indstilles.

4, 5 og 6. Årets Præstation; ungdom, senior og master.
Årets Præstation er en kategori, der anerkender præstationerne. En præstation kan være mange ting: Det kan være en enkeltstående sportslig præstation fra det forgangne år. Det kan være en anerkendelse af præstationer over længere tid. Og det kan være et stærkt comeback, en flot placering, en fantastisk fight, en stor overraskelse eller lignende. Årets Præstation kan uddeles til en enkeltperson eller til et hold.

7. Årets Atletikbillede
Årets Atletikbillede er en anerkendelse af et enkelt billede, der udtrykker atletikken, på bedste vis. På baggrund af de indsendte billeder bliver der nomineret et antal billeder, der hænges op ved Dansk Atletiks Awardfest. Herefter udvælger deltagerne ved festen det billede, der bliver hyldet som Årets Atletikbillede.

Ved indsendelse af et billede giver man ret til, at billedet kan deles i forbindelse med omtalte af Dansk Atletiks Awardfest samt deles i den kontekst på Dansk Atletiks SoMe-platforme, herunder Twitter, Facebook og Instagram samt Dansk Atletiks hjemmeside. Fotografen vil blive krediteret.

DAF Awards 2018 660X440

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund