Loading...

Astrid Glenner-Frandsen taler her om, at vi skal huske at anerkende trænere. Se interviewet længere nede. DAF Awards er lige om lidt og her har vi i atletikken mulighed for at anerkende præstationer og kandidater der i løbet af det sidste års tid har gjort en forskel og skal anerkendes, bl.a. trænere. Læs mere nedenfor og indstil senest den 18. oktober.

DAF AWARDS

Husk at indstille nomineringer til DAF Awards. Frist er 18. oktober.

17. oktober 2019 · Christian Jørn

Dansk Atletiks årsmøde er snart, og dermed er den årlige awardsbegivenhed “DAF Awards” også snart. Der er tidligere blevet gjort opmærksom på, at man skal indstille kandidater og emner til DAF Awards. Fristen for dette er den 18. oktober, dvs. i morgen.

Det er en mulighed for bl.a. at anerkende trænere, som Astrid Glenner-Frandsen her sætter lidt ord på.

 

Dansk Atletik vil gerne opfordre endnu en gang til at man overvejer hvem og hvad der har gjort en forskel i løbet af det forgangne år og så sende sine indstillinger inden for en eller flere af nedenstående kategorier.

 

DAF Awards er måden vi i atletikmiljøet kan anerkende hinanden og de præstationer og det engagement, der er blevet lagt i atletikken over det seneste års tid. Det er en god mulighed for at kigge tilbage på det forgange år.

 

Der kan indstilles i følgende kategorier:

  • Tanja Ravnholt Prisen
  • Årets Ildsjæl
  • Årets Træner
  • Årets Præstation; Ungdom
  • Årets Præstation; Senior
  • Årets Præstation; Master
  • Årets Atletikbillede

 

DAF Award-juryen gennemgår de indstillede kandidater og udvælger tre pr. kategori, som der kan stemmes om lørdag 2. november ifm. DAW Awardshowet. Juryen består af Sara Slott Petersen, Wilson Kipketer, Kirsten Bergman og Henrik Liniger.

 

Man bestemmer selv hvilket format indstillingen laves i og sender det pr. mail. Skriv kategoriens navn i emnefeltet og send mailen til daf@dansk-atletik.dk.

© Copyright Dansk Atletik Forbund